Hoofdbaas

8 WEKEN ONLINE TRAINING | STRESS- EN PANIEK KLACHTEN | OVERSPANNENHEID | BURN-OUT PREVENTIE

Wat kan ik verwachten van deze online training?

Wat kan ik
na deze online training?

Ons Verhaal

Angst & Paniek

Burn-Out

Herken jij je in deze symptomen?

Dan is deze online training wat voor jou!

Inhoud van de training

€197,-

Inclusief BTW

FAQ

Jazeker! Stuur een kopie van jouw studentenpas naar info@hoofdbaas.com. Je krijgt binnen 24 uur een kortingscode van 25% die je eenmalig kunt gebruiken.

Ja dat kan. Klik in het menu op onze website linksboven op 1-op-1 coaching en vraag je coachtraject aan. Voor mensen die al bezig zijn met de online training bieden wij 15% korting aan per coachgesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dat kan zeker. Hier gelden echter andere voorwaarden voor. Stuur een e-mail naar info@hoofdbaas.com of zie de contactpagina hoofdbaas.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja dat kan. Mail naar info@hoofdbaas.com of zie de contactpagina hoofdbaas.com voor gratis telefonisch intakegesprek.

Wij denken dat het beter is om te beginnen met een 1-op-1 coachtraject of te kijken naar andere specialistische zorg. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je hier graag in.

Stress de baas

Wij van Hoofdbaas hebben een online training geschreven van 8 weken over stress-, angst-, paniek-, overspannenheid- en burn-out preventie.
De training bestaat uit makkelijk toepasbare oefeningen die je in het dagelijkse leven kunt doen, vooral niet zweverig, maar to the point. We zijn zelf ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn-out en zijn gecertificeerde coaches die ingeschreven staan bij de NOBCO. Verder is deze training geschreven in samenwerking met andere therapeuten en specialisten.

Mogen we je helpen?

Reviews

Jochem

Onlangs heb ik de online training van Hoofdbaas gevolgd. Ik heb hier veel tips en goede oefeningen uitgehaald. Ik transformeerde gedurende de training naar een kalmere versie van mezelf. Ik heb er wel iets langer over gedaan dan gebruikelijk, maar dit was totaal niet erg. Ze raden je juist aan om de tijd te nemen. Verder vond ik het fijn dat ze veel eigen ervaring delen. Bij mij kwamen de oefeningen beter binnen omdat ik het gevoel had dat ze mij begrepen.

Loed

Ik heb een aantal weken geleden de online training van Hoofdbaas afgerond en ik moet zeggen dat ik blij verrast ben. Zelf vind ik het fijn om iemand in het echt te zien, maar bij deze training was het prima te doen zonder persoonlijk contact. Je wordt op een hele nuchtere manier meegenomen door de training. Zelf heb ik veel last van paniekaanvallen en liep ik bijna tegen een burn-out aan. Deze training heeft bijgedragen aan mijn herstel waardoor het gelukkig niet zover heeft hoeven komen.

Anouk

Tijdens een etentje vertelde een goede vriendin dat zij een online training van Hoofdbaas aan het doen was. Dit kwam voor mij op een goed moment. Zelf merkte ik namelijk dat ik veel stress kreeg van mijn werk. Ik heb daarom ook besloten om deze training te gaan doen. Tijdens de eerste weken leerde ik dat ik anders met mijn stress om kon gaan én ik niet de enige was die tegen deze problemen aan liep. Ze spreken veel over hun eigen ervaringen. Dit gaf mij de erkenning en de hoop die ik zocht. Zelf vond ik het een fijne training en zou ik het mensen aanraden die niet zo lekker in hun vel zitten en veel stress ervaren.