• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Over de instructeur

Profielfoto

Hoofdbaas

Wij zijn Michael, 32 jaar en Remco, 31 jaar. Wij begrijpen hoe het is om geen baas te zijn in je eigen hoofd. Michael heeft een burn-out gehad met paniekaanvallen. Door deze gebeurtenis heeft hij Hijlkema coaching www.hijlkemacoaching.nl opgezet waar hij voornamelijk millennials coacht met een burn-out en/of stress gerelateerde klachten. Remco is op 19 jarige leeftijd plotseling zijn vader verloren en op zijn 25ste zijn moeder aan kanker. Door deze verliezen heeft hij zich verdiept in rouw en verlies en heeft geleerd om deze twee verliezen te integreren in zijn leven. Remco heeft daarom besloten www.jongerenrouwcoach.nl op te zetten. In zijn praktijk begeleidt hij jongeren en jongvolwassenen met een verlieservaring en tegenslag. Michael en Remco hebben besloten om hun ervaring als coach én ervaringsdeskundige te bundelen en samen Hoofdbaas te starten. Een online- en offline coachpraktijk voor mentale gezondheid.

Bekijk meer cursussen van Hoofdbaas →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

4.9

4.9
9 beoordelingen
 • 5 Sterren8
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Heel blij met cursus!

  5

  De mannen van hoofdbaas geven je praktische handvatten om beter om te gaan met angst, stress en burn-out klachten. Soms is de cursus best confronterend als je op papier ziet hoe streng je voor jezelf kunt zijn. Hierdoor krijg je echter wel door dat het ook anders kan. De, soms grappige, manier waarop Remco en Michael je naar je gedachtepatronen laten kijken heeft mij geholpen om stressoren te herkennen, ze te benoemen en de cirkel van angst/stress te doorbreken.

  Ben benieuwd ook naar de andere cursussen!

 2. Top training!

  5

  Afgelopen periode veel stress gehad en de daarbij horende klachten, via een vriend terecht gekomen op Hoofdbaas.

  De training heeft mij oprecht meer inzicht gekregen hoe om te gaan met klachten. Super blij met de vorderingen die ik in de tussenperiode heb gemaakt.

  Kan iedereen de training van Hoofdbaas aanraden!

 3. Geweldige cursus!

  5

  Na een stageperiode heb ik erg veel last gehad van stress en burn-out klachten. Door HoofdBaas heb ik de motivatie en kracht gekregen om te zoeken waar dit vandaan is gekomen. De cursus laat geeft je handvatten om de herkomst te herleiden en oplossingen te bieden. Ik merkte pas hoe streng ik voor mezelf was toen ik het begon op te schrijven. Ik ben gaan begrijpen waar mijn stress vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ik heb eindelijk manieren gevonden die mij helpen om mijn stress te verminderen. Hiervoor heb ik naast de cursus ook een 1 op 1 traject aangegaan. Dit geeft nog meer input om verder te komen. Onderdelen waar je zelf niet aan denkt of niet aan wilt denken komen daar aan bod.
  Door de cursus en het 1 op1 traject heb ik weer mezelf geworden. Er zijn nog zeker onderdelen waar ik verder aan wil werken maar de stappen die ik gezet heb zijn gigantisch! Vooral de combinatie tussen de cursus en persoonlijke aandacht kan ik aanraden!
  Ik ben HoofdBaas heel erg dankbaar en ik gun iedereen deze fantastische hulp naar gemoedsrust.

 4. Zeer goede online training

  5

  Heb door het vele thuiswerken afgelopen jaar moeite gehad met het bijhouden van een hoge werkdruk. Dit zorgde voor veel stress en paniek en werkte ook erg demotiverend. Mijn huisgenoot raadde mij via via Hoofdbaas aan. De training van Hoofdbaas heeft mij geleerd hoe ik anders om kan gaan met deze stress maar ook wat ik nou eigenlijk echt belangrijk vind. Het was fijn dat je de trainingen kunt uitprinten en als werkboek kan gebruiken, hierdoor had ik het altijd bij de hand. De mix tussen het zelf oefenen, de filmpjes en de tekst was goed. Ik heb halverwege ook nog een coachgesprek aangevraagd om de oefeningen nog iets scheper te krijgen. Deze persoonlijke aanpak werkte goed voor mij.

  Heel veel dank Hoofdbaas!

 5. Super goede online training tegen stress en paniek klachten

  5

  Door een drukke baan met veel verantwoordelijkheid had ik veel last van slapeloze nachten en paniek aanvallen. Door de online training van hoofdbaas wordt je goed geholpen hier doorheen te komen. De online training is een makkelijke manier de stap te zetten om hulp te zoeken. Ook vond ik het fijn door leeftijdgenoten geholpen te worden en te weten dat je een coach gesprek kan aanvragen. Al met al een aanrader. Dus wacht niet te lang om hulp te zoeken bij de heren van HoofdBaas!

 6. Super fijne cursus! Echt een aanrader!

  5

  Via een vriendin kwam ik terecht bij Hoofdbaas toen ik eindelijk aan mezelf toe durfde te geven dat het op deze manier niet langer kon. De hoge werkdruk zou nog wel een tijdje blijven, dus ik zocht een kortdurend traject om te kijken wat ik zelf anders kon doen en hoe ik meer rust in mezelf kon vinden. De cursus heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb super veel inzicht gekregen in mijn patronen en ik laat nu veel sneller dingen los. Ik heb zoveel meer rust in mijn hoofd, heerlijk! Het fijne aan deze cursus is dat het super toegankelijk is en de uitleg in de filmpjes wordt duidelijk en leuk gebracht. Ik had 2 maanden geleden niet kunnen bedenken dat ik mij nu weer zo goed zou voelen; onwijs bedankt mannen van Hoofdbaas!

 7. Aanrader!

  5

  Na een lange periode met een hoop persoonlijke tegenslagen heb ik contact opgenomen met Hoofdbaas om aan mezelf te werken. Ik had veel last van stress, was het overzicht kwijt in mijn werk, en zag ik door de bomen het bos niet meer. Omdat ik Hoofdbaas al volgde op social media heb ik toch de eerste stap genomen om hulp te vragen. Deze cursus was voor mij een eyeopener en heeft me veel handvaten gegeven om minder stress te ervaren, rustiger te worden, en uiteindelijk beter in mijn vel te zitten. Wacht niet zo lang om hulp te zoeken zoals ik heb gedaan, ik ben overtuigd dat deze cursus iedereen kan helpen!

  Bedankt Hoofdbaas!

 8. Heel fijn!

  4

  Sinds de periode tussen mijn studie en mijn huidige baan liep ik eigenlijk al rond met paniekachtige klachten. Ik vond het moeilijk om te benoemen waar ik last van had, behalve dat ik me “niet mezelf voelde”. Remco en Michael hebben me geleerd vanuit een ander perspectief te kijken. Is het nodig om alles te labelen? Is het erg om je even minder goed te voelen? Dit heeft me geleerd dat een groot deel van de stress / paniek komt vanuit de manier waarop je tegen jezelf praat. De cursus zit strak in elkaar en Remco en Michael zijn fijne gasten met een goed gevoel voor humor. De 1 op 1 gesprekken vond ik persoonlijk nog prettiger.

 9. Een nieuwe blik op mijn eigen kracht

  5

  Voordat ik begon bij HoofdBaas was ik, als ik er nu zo op terug kijk, erg onstabiel. Ik hield mezelf gevangen in veel ongezonde gewoontes, waardoor ik vaak simpelweg het leven niet meer leuk vond. Met de hulp van HoofdBaas heb ik veel levenskracht weer naar mezelf toe weten te trekken. Zelfs dusdanig dat ik nu niet meer hoef te trekken om baas over mezelf te zijn. In mijn traject hebben we veel patronen herkend, en indien nodig verbroken. Hierdoor ben ik gestopt energie te verspillen aan negatieve dingen, wat op zijn plaats natuurlijk weer ruimte vrijmaakte om energie te besteden aan positieve dingen. Al met al, door HoofdBaas heb ik mezelf en mijn kracht beter leren kennen. Het leven is nog steeds niet perfect, en dat zal het ook nooit zijn, maar ik heb nu in ieder geval de kracht en de energie om het aan te gaan.

© 2021 Hoofdbaas - Powered by Maatos