Hoofdbaas

8 WEKEN ONLINE TRAINING | STRESS- EN PANIEK KLACHTEN | OVERSPANNENHEID | BURN-OUT PREVENTIE

Wat kan ik verwachten van deze online training?

Wat kan ik
na deze online training?

Ons Verhaal

Angst & Paniek

Burn-Out

Herken jij je in deze symptomen?

Dan is deze online training wat voor jou!

Inhoud van de training

€197,-

Inclusief BTW

Meer informatie
over de training?

Stress de baas

Wij van Hoofdbaas hebben een online training geschreven van 8 weken over stress-, angst-, paniek-, overspannenheid- en burn-out preventie.
De training bestaat uit makkelijk toepasbare oefeningen die je in het dagelijkse leven kunt doen, vooral niet zweverig, maar to the point. We zijn zelf ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn-out en zijn gecertificeerde coaches die ingeschreven staan bij de NOBCO. Verder is deze training geschreven in samenwerking met andere therapeuten en specialisten.

Mogen we je helpen?

Reviews

Jochem

Onlangs heb ik de online training van Hoofdbaas gevolgd. Ik heb hier veel tips en goede oefeningen uitgehaald. Ik transformeerde gedurende de training naar een kalmere versie van mezelf. Ik heb er wel iets langer over gedaan dan gebruikelijk, maar dit was totaal niet erg. Ze raden je juist aan om de tijd te nemen. Verder vond ik het fijn dat ze veel eigen ervaring delen. Bij mij kwamen de oefeningen beter binnen omdat ik het gevoel had dat ze mij begrepen.

Loed

Ik heb een aantal weken geleden de online training van Hoofdbaas afgerond en ik moet zeggen dat ik blij verrast ben. Zelf vind ik het fijn om iemand in het echt te zien, maar bij deze training was het prima te doen zonder persoonlijk contact. Je wordt op een hele nuchtere manier meegenomen door de training. Zelf heb ik veel last van paniekaanvallen en liep ik bijna tegen een burn-out aan. Deze training heeft bijgedragen aan mijn herstel waardoor het gelukkig niet zover heeft hoeven komen.

Anouk

Tijdens een etentje vertelde een goede vriendin dat zij een online training van Hoofdbaas aan het doen was. Dit kwam voor mij op een goed moment. Zelf merkte ik namelijk dat ik veel stress kreeg van mijn werk. Ik heb daarom ook besloten om deze training te gaan doen. Tijdens de eerste weken leerde ik dat ik anders met mijn stress om kon gaan én ik niet de enige was die tegen deze problemen aan liep. Ze spreken veel over hun eigen ervaringen. Dit gaf mij de erkenning en de hoop die ik zocht. Zelf vond ik het een fijne training en zou ik het mensen aanraden die niet zo lekker in hun vel zitten en veel stress ervaren.

Nog in twijfel?

Meld je aan, en ontvang meer gratis info.