• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over de instructeur

Profielfoto

Michael & Fabrizio

Michael Hijlkema

Mede-oprichter van Hoofdbaas. Een van de redenen dat ik trainer ben geworden is omdat ik zelf een burn-out met paniekaanvallen heb gehad. Zelf ben ik jaren actief geweest in de sales wereld en weet ik wat het is om 24/7 aan te staan.

Het werken met targets en deadlines zorgde ervoor dat ik weinig tijd nam om goed voor mezelf te zorgen. Hierdoor ben ik in 2016 zelf in een burn-out beland. Ik weet als ervaringsdeskundige als geen ander hoe uitzichtloos het leven met een burn-out kan voelen. Omdat mijn therapeuten zelf nooit paniekaanvallen hadden gehad of gedesoriënteerd wakker werden ‘s nachts, voelde ik vaak weinig aansluiting. Ik vond dat dit anders kon en sindsdien is mijn missie om laagdrempelig, zoveel mogelijk mensen te helpen met mentale gezondheid op een toffe, eigentijdse manier.

 

Fabrizio Manese

Mede-eigenaar geworden nadat Michael een partner zocht om deze Hoofdbaas beweging naar het volgende niveau te tillen. Zelf ben ik ook een tijd geen Hoofdbaas geweest. Michael en ik kennen elkaar al 10 jaar, zijn jarenlang collega’s geweest en hebben elkaar door de moeilijke tijden geholpen toen we tegelijkertijd mentaal niet zo ‘lekker’ gingen. We zijn beiden een andere kant op gegaan, waar Mikey zich meteen ging focussen op mentale gezondheid ben ik nog het bedrijfsleven in gegaan.

Verschillende ondernemingen later wilde ik, met de ervaringen die ik heb opgedaan, niets liever dan iets terug doen voor anderen. Als investeerder en ervaringsdeskundige is mijn missie om mensen met paniekaanvallen te helpen. Ik weet hoe belangrijk het is om met mensen te werken die hetzelfde hebben meegemaakt en in dezelfde levensfase zitten. Daarom is Hoofdbaas uniek hard nodig in de huidige samenleving met enorme wachtlijsten en grootschalige mentale problemen.

Laagdrempelige trainingen waar we alle aspecten van mentale welzijn en paniekaanvallen gaan behandelen met praktische oefeningen, no bullshit en veel humor.

 

Groetjes Michael en Fabrizio

 

Bekijk meer cursussen van Michael & Fabrizio →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2024 Hoofdbaas - Powered by Maatos