• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Welkom bij onze “Angst en paniek de baas ” training!

In een dag de tools en handvatten krijgen om met je angst-en paniekaanvallen om te gaan.

Je ziet hier de introductie van de cursus.

Om de rest van de video’s te ontgrendelen, klik op “Koop deze Cursus” om deze direct te starten.

 

Over de instructeur

Profielfoto

Hoofdbaas

Michael Hijlkema

Mede-oprichter van Hoofdbaas. Een van de redenen dat ik trainer ben geworden is omdat ik zelf een burn-out met paniekaanvallen heb gehad. Zelf ben ik jaren actief geweest in de sales wereld en weet ik wat het is om 24/7 aan te staan.

Het werken met targets en deadlines zorgde ervoor dat ik weinig tijd nam om goed voor mezelf te zorgen. Hierdoor ben ik in 2016 zelf in een burn-out beland. Ik weet als ervaringsdeskundige als geen ander hoe uitzichtloos het leven met een burn-out kan voelen. Omdat mijn therapeuten zelf nooit paniekaanvallen hadden gehad of gedesoriënteerd wakker werden ‘s nachts, voelde ik vaak weinig aansluiting. Ik vond dat dit anders kon en sindsdien is mijn missie om laagdrempelig, zoveel mogelijk mensen te helpen met mentale gezondheid op een toffe, eigentijdse manier.

Fabrizio Manese

Mede-eigenaar geworden nadat Michael een flappentapper nodig had om deze Hoofdbaas beweging in gang te zetten…. Nee grapje… zelf ben ik ook een tijd geen Hoofdbaas geweest. Michael en ik kennen elkaar al 10 jaar, zijn jarenlang collega’s geweest en hebben elkaar door de moeilijke tijden geholpen toen we tegelijkertijd mentaal niet zo ‘lekker’ gingen. We zijn beiden een andere kant op gegaan, waar Mikey zich meteen ging focussen op mentale gezondheid ben ik nog het bedrijfsleven in gegaan. Verschillende ondernemingen later wilde ik, met de ervaringen die ik heb opgedaan, niets liever dan iets terug doen voor anderen. Als investeerder en ervaringsdeskundige is mijn missie om laagdrempelige (toffe) mentale gezondheid de ‘talk of the town’ maken. Ik weet hoe belangrijk het is om met mensen te werken die hetzelfde hebben meegemaakt en in dezelfde levensfase zitten. Daarom is Hoofdbaas uniek en broodnodig in de huidige samenleving met enorme wachtlijsten en grootschalige mentale problemen.

Epische trainingen waar we alle aspecten van mentale welzijn gaan behandelen met praktische oefeningen, no bullshit en veel humor.

Groetjes Michael en Fabrizio

Bekijk meer cursussen van Hoofdbaas →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

5

5
9 beoordelingen
 • 5 Sterren9
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Wat een fijne cursus

  5

  Super waardevol en ik ga er echt goed op. De manier hoe Mickey erover praat is heel herkenbaar en ik voel me weer helemaal lekker.

 2. Hoop doet leven

  5

  Deze cursus heeft mij al zoveel gegeven. Ik voel mij alweer veel vrijer en durf weer dingen te doen die ik al heel lang niet meer durfde.
  Ik ben echt heel dankbaar!

 3. Top cursus

  5

  Ik heb de eerste lessen van de cursus zelfs gelachen om het feit dat ik zoveel overeenkomsten had met Michael, de manier van denken tot de groene sapjes aan toe. Ik kan je vertellen dat je je na deze cursus volledig begrepen voelt, en de bevestiging krijgt dat je niet gek bent! Twijfel niet en gun jezelf deze top cursus.

 4. 100% Aanrader!

  5

  Ik kon me echt 100% vinden in het hele verhaal! Ik miste die herkenning bij mijn EMDR en CGT, het stukje begrijpen van de situatie vanuit de therapeut. Ik wil heel graag verder!

 5. Dit werkte snel voor mij

  5

  Ik had niet verwacht dat dit zo snel en goed zou werken. Met behulp van de oefeningen heb ik weer vertrouwen gekregen en blokkeer ik niet meer in sociale situaties. Ik ben echt heel opgelucht.

 6. Gisteren afgerond!

  5

  Ik heb gisteren de cursus afgerond. De training heeft mij echt geholpen en voel mij nu een stuk beter dan voor de training en durf weer dingen te doen.

 7. Een eye opener voor mij!

  5

  De cursus heeft mij echt geholpen. De opdrachten waren een eye opener voor mij en ik sta er nu weer lekker in.

 8. Dit is goed!

  5

  Gaat inmiddels al veeel beter gelukkig… de intervallen worden steeds langer.

 9. Goede cursus!

  5

  een goede cursuc waar ze niet er om heen dwalen en gelijk je goede technieken geven ik ben nu al benieuwd naar de volgende curcus!

© 2023 Hoofdbaas - Powered by Maatos